massagolv Malmö

RCC Industrigolv lägger massagolv Malmö

RCC Industrigolv startades upp i Borås 1984, har utvecklats till en stark entreprenör inom området massagolv.
Efter många framgångsrika år i Borås med omnejd så startade man även en filial i Ängelholm 1998. Närheten till Helsingborg och Malmö gör regionen spännande för massagolv Malmö.

lindab_arena_rogle_bkRCC Industrigolv strävar efter långvariga relationer och efter att kunna erbjuda en service utöver det vanliga. Företaget utför i princip alla idag förekommande beläggningar, vilket ger oss en styrka att kunna anpassa golven speciellt för varje enskild kund och golvyta.

För att säkerställa hög kvalitet på våra golvinstallationer så samarbetar vi med Flowcrete Sweden AB som är Sveriges ledande leverantör av fogfria golvbeläggningar och epoxigolv.

Vi hjälper er lägga rätt massagolv Malmö

Vi utför kompletta entreprenader från den enklaste dammbindning till de mest komplicerade beläggningarna med syrafast material. Vi erbjuder kostnadsfri, yrkesmässig besiktning av ert företags golvytor och därefter ger vi er en skräddarsydd lösning. Vi är bland annat experter på epoxigolv.
Våra fogfria beläggningar ger er följande fördelar:

Hygieniska

Snabb installation

Lätta att rengöra

Hög kvalitet

Estetiska

Lång livslängd

Ger bättre arbetsmiljö

Kostnadseffektiva

Detta gör att en fogfri beläggning ofta är den optimala lösningen för företagets önskemål om golvbeläggningar i Malmö-området.

Vi ser fram emot att ni kontaktar oss! Fråga oss gärna om massagolv Malmö.

Fredrik Bergström med personal.