Tjänster

ERFARNA ELEKTRIKER HJÄLPER ER MED

Installationer

Vi projekterar och utför elektriska installationer och montage för företag, kommuner och privatpersoner. Med kompetent personal och erfarna elektriker erbjuder vi totalåtagande för såväl stora som små projekt, där vi genomför allt från en initial behovsanalys till projektering och slutförande.
Kontakta oss
Vi finns här när ni behöver

Service

Våra elektriker utför service och underhåll i allt från villor och små butiker till större industrier och bostadsrättsföreningar. Med kunden i fokus erbjuder vi individuella lösningar med särskild hänsyn till hög driftsäkerhet samt miljö- och energieffektivitet.
Vi lämnar gärna en komplett

Offert

Elbesiktningar – säkerhetskontroll vid köp av bostad eller lokal.
Felsökningar och reparationer.
Renovering av el i äldre hus – från ojordat till jordat.
Byte av äldre elcentral till en modern med snabbsäkringar.
Inkoppling av elektricitet till bastu, jacuzzi, tvättmaskin och torktumlare.
Installation av el, tele och data i nybyggnationer och vid renoveringar.
Montage av belysningsarmatur.
Och mycket, mycket mer…
Många tjänster, men kan vi

Hålla vad vi lovar

Vi är ett bolag som ständigt strävar efter att vara ledande med att erbjuda auktoriserade högkvalificerade tjänster inom elinstallation, montering och service för såväl privatpersoner som företag i södra Sverige.
Med mångårig kompetens och erfarenhet, kombinerat med ett högt kvalitetstänkande engagerar vi oss i varje uppdrag för att uppfylla våra kunders specifika önskemål.
Våra elektriker är kvalitetsmedvetna och genomför proffsiga och noggranna installationer med material av hög kvalité från välkända leverantörer.
Så ja, vi kan alltid hålla vad vi lovar!